Huidig BVL-team krijgt de BVL-opdracht

Voor de zomervakantie nog heeft de provincie Noord-Brabant bekend gemaakt de samenwerking met het huidige BVL-team voort te zetten.

Projectleider Rian Snijder: "Ondanks dat BVL al jaren in onze vertrouwde handen is, brachten we een verrassend en vernieuwend, toekomstgericht aanbod met veel oog voor de samenwerking met scholen en gemeenten. De vernieuwingsvoorstellen die we deden, gaan over veilige schoolomgeving, gezond & milieubewust naar school, ouderbetrokkenheid en thuiseducatie. De nieuwe opdracht gaat op 1 januari 2021 in. We gaan met het veld in gesprek om deze onderwerpen samen in te vullen, want het BVL-succes is het succes van ons allemaal."

25-Jarig jubileum

"We zijn als teamleden volledig op elkaar ingespeeld en zeer gemotiveerd om onze professionele kennis en kunde aan het BVL te blijven verbinden. Onze persoonlijke passie en binding met verkeerseducatie en verkeersveiligheid sluiten prima aan bij de kernwaarden die voor de provincie belangrijk zijn: betrouwbaar, vernieuwend, verbindend en doortastend. We zijn blij en trots dat we met provincie, scholen, gemeenten, verkeersouders en vele andere partners koers zetten naar een 25-jarig jubileum in 2022. We hopen de verkeersveiligheid op een goede manier rondom en met scholen te kunnen blijven vormgeven. Zo blijven we met de BVL-aanpak in Nederland en Europa koploper."