KRIJTEN-KRIJTEN-KRIJTEN

doe mee aan de SEEF-art-competitie

SEEF is jarig en 25 jaar geworden! Dat vieren we uitgebreid met BVL-scholen en gemeenten op woensdag 19 oktober tijdens een groots educatief feest op het provinciehuis. We hebben ook een leuke jubileumactiviteit voor de kinderen: de SEEF-art-competitie KRIJTEN-KRIJTEN-KRIJTEN. Die loopt tot het einde van dit schooljaar.

Aan het einde van het schooljaar zijn scholen en leerlingen graag creatief. Ga met stoepkrijt lekker los op onze zebramascotte SEEF en/of het thema verkeersveiligheid. Individuele tekeningen, een klassenschilderij, een afbeelding gemaakt door een groepje: alles mag, als er maar een link is met het BVL.

Win een workshop

De SEEF-art-competitie KRIJTEN-KRIJTEN-KRIJTEN loopt tot het einde van dit schooljaar. Stuur een foto van jullie SEEF-art vóór 22 juli 2022 naar info@bvlbrabant.nl. De jury, bestaande uit voorzitter Ruud Oerlemans, onderwijskundige Ronald Soemers, Victorine Egelmeers gemeente Land van Cuijk en projectleider BVL Rian Snijder buigen zich over de inzendingen. De leukste, creatiefste, origineelste wint een workshop van streetpainter Rianne te Kaat (zie foto) op het schoolplein als de scholen weer zijn begonnen. Welke SEEF-art dat is, maken we na de zomer bekend.