Labeluitreiking Auris de Spreekhoorn in Breda

Vrijdag 1 juli 2022 heeft Auris de Spreekhoorn in Breda van BVL-auditor Ruud Oerlemans het welverdiende BVL in ontvangst mogen nemen. Tijdens een gezellige, sportieve dag kreeg leerkracht en BVL-coördinator mijnheer Dorus het Label overhandigd.
 
Een van de onderdelen van het programma was een mooi BMX parcours waarbij de leerlingen hun fietstalenten konden showen. De nodige spring- en jumpkussen verhoogden de sfeer en het sportieve karakter van de dag. Auditor Ruud complimenteerde de school voor de inzet voor veilig verkeer en een veilige verkeersomgeving rondom de school.

Luid applaus
Binnenkort prijkt het mooie Label met onze mascotte SEEF op de gevel van de school. Alle leerlingen ontvingen een presentje in de vorm van een sleutelhanger van SEEF. De aanwezige ouders wisten met een luid applaus de inzet van de school te waarderen en mijnheer Dorus en juf Iris te bedanken. Weer een gecertificeerde BVL school in Brabant!
 
Auris De Spreekhoorn is een school voor leerlingen van 3 tot 13 jaar. Ze verzorgen er onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Zoals problemen met spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Ook is er onderwijs aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een onderwijsarrangement van Auris zijn welkom op deze school, en hun ouders.