Ludieke actie bij BVL-uitreiking

Op 15 november ontving Kindcentrum De Leydraad in Cromvoirt uit handen van BVL-auditor Jurriën van der Veer het Brabants VerkeersveiligheidsLabel.

Onder de vrolijke noten van twee disjockeys van de school, Geert en Teun, verzamelden de leerlingen zich. Ze waren allemaal uitgedost met lampjes, schijnwerpers, verlichte maskers en hoedjes. Voor de sfeer ging het licht uit. De boodschap van dit FLUORfeest is aandacht voor het voeren van goede fietsverlichting in deze donkere maanden.Na het uitreiken van het BVL complimenteerde Jurriën de aanwezige wethouder Van de Ven. De gemeente heeft zich het afgelopen jaar al ingespannen om enkele aanpassingen in de omgeving van de school uit te voeren.

 

Kussende lippen

De wethouder had zijn eigen fiets meegenomen en enkele leerlingen konden controleren of zijn fiets aan de eisen voldeed. Gelukkig was alles in orde. Bij het verlaten van de zaal gaven de leerlingen de wethouder een briefje in handen met daarop twee kussende lippen. Dit als ludieke actie om de wethouder te vragen mee te werken aan het realiseren van een Kiss and Ride strook. De uitreiking sloot af met een fietscontrole onder het toeziend oog van de mascotte van het BVL SEEF!