Sjees je Shirt uitgesteld

De ontwerpwedstrijd Sjees je Shirt, waarbij de Brabantse schooljeugd hét Brabantse fietsshirt ontwerpt en het beste idee aandraagt om meer kinderen op de fiets te krijgen, is uitgesteld.

De organisatoren van deze ontwerpwedstrijd, BrabantSport en Ons Brabant Fietst, hebben dit in overleg met de betrokken partijen besloten vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het kick-off evenement dat zondag 15 maart zou plaatsvinden, was al afgelast. De ontwerpwedstrijd zelf, die óók op 15 maart van start zou gaan, is inmiddels eveneens uitgesteld.

Een andere uitdaging

Voor deze ontwerpwedstrijd had de organisatie de Brabantse scholen al benaderd voor actieve bezoeken met als doel meer kinderen (en hun ouders) op de fiets te krijgen. De organisatie begrijpt echter dat scholen voor een andere uitdaging staan op dit moment en vindt het daarom gepast om deze campagne te verplaatsen. Het is nog niet duidelijk op welk moment de ontwerpwedstrijd Sjees je Shirt wel van start zal gaan. Zodra dat bekend is, informeren we de scholen daarover!