BVL-webinar groot succes

De opkomst was hoog en de reactie's heel enthousiast. We kijken terug op een zeer geslaagd BVL-webinar over het digitaal activiteitenplan.

Het was druk op donderdag 27 januari in de virtuele zaal met rond de 140 bezoekers, eventjes zelfs 148. Onder wie oude bekenden, maar ook veel nieuwe 'gezichten' die invulling geven aan het BVL op school. De techniek werkte uitstekend mee en de sfeer was prima. Het uurtje was zo voorbij. In die tijd kregen de deelnemers veel mee over het BVL en over het digitaal activiteitenplan (DAP). Inclusief een demonstratie hoe het DAP werkt, van inloggen tot invullen.

Vragen stellen

Tijdens de presentatie was er gelegenheid om vragen te stellen via de chatfunctie. Rian Snijder en Ronald Soemers beantwoordden sommige vragen direct. Inmiddels zijn alle vragen verzameld op de BVL-site, met de antwoorden uiteraard.
(Er kwamen in die chat trouwens superveel bedankjes voor de heldere uitleg: we kunnen zó het onderwijs in).

Bedankt

We willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid. De hoge opkomst bevestigt de betrokkenheid van de scholen bij het BVL. Zo houden we samen verkeersveiligheid hoog op de agenda. We wensen iedereen veel succes met het DAP.

Kijk het BVL-webinar terug